Nu delar vi allt material!

Building Impact Zero Network har avslutats, och nu delar vi våra lärdomar från bygget! Vi släpper alla 8 guider på hur man kan bygga miljöanpassat, lågenergi byggen uppförda med förnybara resurser! 6 byggnader har uppförts i olika byggtekniker runt om i europa, gemensamt för alla projekt är ett socialt byggande med lokala byggnadstekniker. Här finner du konkreta exempel och tydliga guider på vad som krävs för att realisera ett lågenergi bygge.

Den 28 augusti presenteras arbetet och har chans att ställa frågor om projekten. Men först ut ger vi chansen att läsa in sig i lugn och ro. 

Först ut är

Building Impact Zero Network – Learn BIØN 

Building Impact Zero Network, A network of partners active in low impact building techniques. Our aim is to share knowledge, practices and experiences, in order to contribute to the built environment and to our communities.

The built environment can be a powerful tool to make your voice heard and become makers of society. In a series of workshops, this network has completed 6 structures. Exploring alternative ways of building, focusing on co-creation, local materials, communities and social relations at its core.

The Learn BIØN – A Handbook Guide for Hands-On Learning from the Building Impact Zero Network was made during the Erasmus+ project LearnBIØN – Learn Building Impact Zero Network

BION booklets - 7Learn Bi0N

Mer information om projektet finns på BI0N

Ladda ned, läs och sprid i ditt nätverk! Använder du guiden till ett projekt, ta gärna kontakt och berätta!

#bi0n #socialtbyggande #lågenergihus #AES #medborgardrivenutveckling

 

Advertisement
%d bloggers like this: